Vi på Gigital jobbar ständigt för att de artister som finns på plattformen får bokningar. Hur vi gör det kan du läsa här. 

När du får en bokningsförfrågan är det viktigt för både dig och kunden att allt går rätt till. Följ gärna dessa steg för att säkerställa din bokning och närvaro på Gigital. 

1. Förfrågan 🎉

Våra kunder skickar bokningsförfrågan direkt till din artistprofil. I er gemensamma chatt ser du all nödvändig information om bokningen. Du kan antingen acceptera förfrågan direkt eller fortsätta diskutera upplägget i chatten. 

2. Snabba svar ger bäst resultat 👋

Ju snabbare du återkopplar desto säkrare är det att bokningen bli av. Tänk på att en del av våra kunder skickar en och samma förfrågan till flera artister. 

3. Kommunicera via chatten 💻

Gigital är byggt för att du som artist ska kunna bli bokad på ett tryggt och smidigt sätt. Alla bokningsdetaljer behöver vara uppdaterade i chatten för att ditt och kundens samarbete ska vara giltigt. 

Det är inte tillåtet enligt Gigitals användarvillkor att ta bokningsförfrågan utanför plattformen. Om du möter tekniska problem i chatten eller på hemsidan behöver du ta kontakt med Gigital så att vi kan hjälpa dig i din bokning. 

4. Bokningen är bekräftad 🔥

Yay!

5. Feedback ✅

Vi samlar feedback från kunden på ditt framträdanden. Den feedbacken kommer att inom kort synas på sin artistprofil. 

6. Betalt max 30 dagar efter giget 💰

När du använder Gigital får du betalt efter giget. För det behöver du skicka en faktura direkt till Gigital. Läs mer om betalning här

7. Väx med varje gig ⭐️

Ju fler bokningar desto fler kommer din artistprofil att synas för. Detta sker på flera olika sätt. 

  • Artister med mest aktivitet på sidan får ökad synlighet 

  • Kundens feedback gör dig mer attraktiv för nya kunder 

  • Tjänsten blir smartare, något som öppnar upp för att fler bokar via Gigital 

  • Gigitals artistutbud är dynamiskt, vilket innebär att artister som bryter mot användarvillkoren eller inte har tillräckligt med aktivitet på sidan kommer att tas bort 

Stort lycka till! 🔥

Hittade du svaret?